Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Twentieth Century Fox Film Corporation / Kimberley French
Foto: Twentieth Century Fox Film Corporation / Kimberley French

Egentlig var 'Jojo Rabbit' en Fox-produktion, men da Disney opkøbte Fox stod familieunderholdningsgiganten pludselig med en komedie om Hitler. Og det har de det ikke så godt med. Ikke desto mindre får den premiere her til efteråret.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Første visning gjorde filmchefen »hørligt utilpas«: Pludselig står Disney bag en Hitler-komedie

Men ’Jojo Rabbit’ om en tysk dreng, der har Hitler som imaginær ven, får alligevel premiere i løbet af efteråret.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En ny sort Hitler-satire, ’Jojo Rabbit’, har vakt bekymring i toppen af Disney, der frygter, at filmen er for meget for det familiesegment, som Disney ønsker at ramme, skriver Variety.

Under en visning var en af Disney-cheferne »hørligt utilpas, bekymret for, at filmen ville støde Disney-fans«, skriver magasinet.

’Jojo Rabbit’ har premiere i løbet af efteråret, foregår under Anden Verdenskrig og handler om en tysk dreng, der har Hitler som imaginær ven. Han får vendt op og ned på sit verdensbillede, da han finder ud af, at hans mor – spillet af Scarlett Johansson – har skjult en jødisk pige i familiens loftskammer.

’Jojo Rabbit’ er skrevet og instrueret af newzealandske Taika Waititi, der også selv spiller Hitler i filmen. Taika Waititi har senest lavet Marvel-superheltefilmen ’Thor: Ragnarok’.

Det er ikke Disney selv, der har produceret ’Jojo Rabbit’, men derimod 21th Century Fox-selskabet Fox Searchlight.

Men da Disney overtog hele 21st Century Fox i marts 2019, er det pludselig familieunderholdningskoncernen, der står som afsender af den sorte komedie.

Uanset bekymringer i Disney-toppen er traileren for den kommende film nu ude, skriver Independent.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden