Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Animationsfilmen 'Angry Birds' foregår på en lille ø, hvor en gruppe fugle lever i lykke og fredsommelighed. Fuglene kan dog ikke flyve, men det gør ikke så meget, for stemningen frydefuld. Men én af indbyggerne er mindre glad. Red lider af et voldsomt temperament, og for at beherske det, bliver den iltre fugl sendt til terapi sammen med den eksplosive Bomb og den hurtige Chuck. Fuglenes egenskaber bliver dog nødvendige, da et rumskib lander fyldt med grønne grise, der har skumle planer. Kilde: UIP

Filmanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Angry Birds på film er rent pip a la Trump

'Angry Birds' glorificerer stygt støjende Donald Trumps vredladne fremmedhad og bekendelse til vold frem for dialog som forpustet tegnefilm med forstemmende virkning.

Filmanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Angry Birds er verdens mest downloadede mobilspil, og selvfølgelig må sådan en gesjæft – over tre milliarder downloads! – søges omsat til en spillefilm om disse ubestemmelige fuglearter, der ikke kan flyve, men trues af en invasion af lige så surreelle grønne grise, ledet af en overgris med imamskæg. Muslimer? Mexicanere? Kommunister? Frit valg.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden