Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Allerede her i påsken kan publikum få et smugkig på Per Kirkebys overvejelser om malerier og, som skitsen her viser, overvejelser om hans  murstensskulpturer.
Foto: Museum Jorn

Allerede her i påsken kan publikum få et smugkig på Per Kirkebys overvejelser om malerier og, som skitsen her viser, overvejelser om hans murstensskulpturer.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Per Kirkeby donerer hele sit arkiv til museum i Silkeborg: »Det er ufatteligt generøst. Det er simpelthen et monument i dansk kunst, vi har fået«

Fremover vil Per Kirkebys samlede arkiv med tusinder af værker og forstudier have hjemme i Museum Jorn i Silkeborg. Dermed mister Aros i Aarhus sin del af arkivet.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Titusinder af Per Kirkeby-tegninger og -skitser er i de sidste uger og måneder blevet kørt til Silkeborg, hvor Museum Jorn fremover bliver international hotspotfor forskere: Kunstneren Per Kirkebys arkiv med skitsebøger, fotografier, udkast til værker, tegninger, scrapbøger, og hvad der ellers kan give forskere og andre interesserede et indblik i kunstnerens arbejdsproces, får fremover adresse på Silkeborg-museet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden