Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
© Royal Academy of Arts, London. Photography: David Parry. Artwork: Courtesy the artist and Hauser & Wirth. © Phyllida Barlow
Foto: © Royal Academy of Arts, London. Photography: David Parry. Artwork: Courtesy the artist and Hauser & Wirth. © Phyllida Barlow

De to skulpturer, ‘untitled: barrel’ og ‘untitled: shadowplatform’, handler begge og form, fylde og tilstedeværelse – her med kunstneren Phyllida Barlow i midten.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

75-årig kunstner får endelig sit gennembrud: Skaber gigantiske drømmemaskiner af brutale materialer

Det burde ikke være muligt, men Phyllida Barlow skaber store skulpturer – drømmemaskiner – ud af brutalt industrielle materialer. Og så har hun endelig fået sit store gennembrud. Otte år efter hun gik på pension.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er altid en fornøjelse at følge en god kunstners velfortjente internationale gennembrud, og endnu mere fornøjeligt er det faktisk, når kunstneren er godt oppe i årene. Selvsagt er det sidste sjældent, men det er dog sket oftere efter krisen end før, hvor en kunstner over 30, der endnu ikke var berømt, stort set blev dømt for gammel til et gennembrud.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden