Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
V1 Gallery
Foto: V1 Gallery

'Pilkingtons myldrende maleri 'The Birds That Peck the Head' citerer nederst de skulpturer af hunde, som man også kan finde på udstillingen.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Beskueren er nødt til at lede efter figurer og dyr på original udstilling

Den engelske maler Jon Pilkington bor og arbejder i Danmark, men solo-udstillingen på V1 Gallery viser, at hans inspiration klart er engelsk.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Dengang porcelænsfigurer fra firmaerne Rosenthal, Meissen, Royal Copenhagen m.m. var for de fine og fornemme, havde man keramiske figurer fra Staffordshire til borgere af jævnere herkomst. Men de sidste havde måske lige så stor interesse for kunst og kunsthåndværk som de første, så når den engelske, men i København bosatte billedkunstner Jon Pilkington laver sine egne Staffordshire-inspirerede figurer – i cement – kan det være for at referere til en folkelig engelsk tradition, samtidig med at han fornyer den efter sit eget hoved.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden