Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Jovist, der er nøgenhed på SMK's guldalderudstilling, men det bliver ikke rigtig frækt. Her er det Ditlev Bluncks 'Mareridt', hvor en nøgen kvinde har en kaninmare ridende på maven.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

SMK's store satsning er tam og højborgerlig: Er det virkelig samtalesaloner i blødt laksefarvet møblement, der er brug for i verden lige nu?

SMK’s nye udstilling af guldalderkunst er hverken præcis, mangfoldig eller vovet nok. Chancen var der ellers. I stedet sænkes vi ned i en højborgerlig salon med bløde tæpper og loungemøblementer. Og der sidder vi så fast.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bulder og brag, bål og brand! Det begynder med Københavns bombardement i 1807 og slutter med den anden slesvigske krig i 1864. Hændelser, som i udstillingen betegnes som intet mindre end katastrofer. Derimellem udfolder udstillingen om guldalderen i dansk malerkunst sig, født i ilden, død på slagmarken. Kunst i verdensklasse, som titlen siger.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden