0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Anders Sune Berg
Foto: Anders Sune Berg

Værket 'Keep Begging' går helt tæt på en arm og udforsker den lige fra armhule til albue, imens en stemme messer 'Do we go to war?', 'Holidays are over' og 'My dear'. I baggrunden en bænk, man har lyst til at sætte sig på, men som viser sig at være skulturen 'Start to Beg'.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvorfor må vi ikke sidde ned?: Tomheden er påfaldende, og fraværet hersker, når det gælder førstehjælp til publikum på SMK-udstilling

Som eksperimenterende udstillingsplatform har x-rummet haft sin tid og tjent sit formål: At præsentere kunstnere fra nutiden for et nutidigt publikum, der ikke er bange for noget. Seneste skud på x-stammen er Shahryar Nashat.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Væggene i x-rummet på SMK er normalt kridhvide. Men lige nu er den hvide blevet brækket med noget, der nærmer sig det kødfarvede. Det skyldes lyset, for der er sat et pink filter på alle rummets vinduer. Og farven er langtfra det eneste på schweizeren Shahryar Nashats udstilling lige nu, der associerer til hud, kød og krop.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden