Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Anders Sune Berg
Foto: Anders Sune Berg

Værket 'Keep Begging' går helt tæt på en arm og udforsker den lige fra armhule til albue, imens en stemme messer 'Do we go to war?', 'Holidays are over' og 'My dear'. I baggrunden en bænk, man har lyst til at sætte sig på, men som viser sig at være skulturen 'Start to Beg'.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvorfor må vi ikke sidde ned?: Tomheden er påfaldende, og fraværet hersker, når det gælder førstehjælp til publikum på SMK-udstilling

Som eksperimenterende udstillingsplatform har x-rummet haft sin tid og tjent sit formål: At præsentere kunstnere fra nutiden for et nutidigt publikum, der ikke er bange for noget. Seneste skud på x-stammen er Shahryar Nashat.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Væggene i x-rummet på SMK er normalt kridhvide. Men lige nu er den hvide blevet brækket med noget, der nærmer sig det kødfarvede. Det skyldes lyset, for der er sat et pink filter på alle rummets vinduer. Og farven er langtfra det eneste på schweizeren Shahryar Nashats udstilling lige nu, der associerer til hud, kød og krop.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden