Xfactor. Thomas Ring Pedersen vandt 'X Factor 2010'. Hans vinder-udgivelse er blevet udsat til næste år.
Foto: PETER HOVE OLESEN

Xfactor. Thomas Ring Pedersen vandt 'X Factor 2010'. Hans vinder-udgivelse er blevet udsat til næste år.

Medier

'X Factor'-Thomas udsætter sit pladeprojekt

Vinderen af 'X Factor' sender først et album på gaden næste år.

Medier

I foråret vandt Thomas Ring Pedersen 'X Factor 2010' og dermed retten til at udgive sit eget album hos Sony.

Men han tager sig god til at gøre brug af sin præmie - først i 2011 ventes et album på gaden.

»Men mon ikke vi udsender en single i løbet af efteråret. Det er bare 14 dage siden, vi begyndte at kigge på det kreative«, siger communication manager Karina Foss fra Sony Music til Ekstra Bladet.

»Så ærligt udtryk som muligt«
Hun afviser samtidig, at der kan være en smart timing i at udgive Thomas' sange hurtigt for at udnytte hans kendthed fra tv-programmet.

»Jamen er det ikke sådan med 'X Factor', at 24 timer efter at du har vundet, er du mere eller mindre glemt igen. Thomas er jo lærer. Det blev hurtigt hverdag for ham efter 'X Factor'«, siger hun til avisen.

LÆS ARTIKEL

»Det er vigtigt for os, at udtrykket bliver så ærligt som muligt. Det må ikke lyde konstrueret. Vi arbejder med Thomas, som vi for eksempel også gør med Outlandish og Fallulah«, siger Karina Foss.

Thomas Ring Pedersen får i studiet hjælp af sin mentor fra X Factor, sangerinden Pernille Rosendahl, og han kan opleves live på Skanderborg Festivalen lørdag formiddag sammen med mange andre deltagere fra showet.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce