Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
B.K. BANGASH/AP
Foto: B.K. BANGASH/AP

Umage. En af blogsfærens førende repræsentanter konstaterer, at der er meget langt fra det seriøse 77-årige Newsweek til den aggressive Daily Beast.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hæderkronet magasin bliver ædt af blog

Newsweek bliver slået sammen med kulørt og venstredrejet blog.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Et af magasinverdenens største ikoner, Newsweek, bliver slået sammen med den kulørte og venstredrejede blog og nyhedsportal The Daily Beast.

Newsweeks problemer kulminerede i august, hvor magasinet blev sat til salg for den nette sum af 1 dollar, hvilket dog inkluderede en gæld på over 20 millioner dollar. Køberen var milliardæren Sidney Harman, som nu er gået sammen med Daily Beast, skriver Mediawatch.dk.

LÆS ARTIKEL

Handlen er blevet slået op som en fusion, men i realiteten er det en overtagelse. Magasinets hjemmeside bliver slået sammen med Daily Beast og forsvinder som selvstændig adresse.

En pensionist med sklerose

En af blogsfærens førende repræsentanter, TechCrunch, konstaterer, at der er meget langt fra det seriøse 77-årige Newsweek til den aggressive Daily Beast.

Kun en tredjedel af bloggens indhold er originalt, resten er samlet sammen fra andre sites, og hovedvægten er lagt på de mere kulørte historier.

»Newsweek er en pensionist med sklerose, og Daily Beast er en debutant, der stadig prøver at finde sig selv. Det kommer ikke til at ende godt,« siger Henry Copeland fra mediebureaet Blogads til L.A. Times. (je)

ingenting

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden