Politiken. Torben M. Andersen er en af de to ny bestyrelsesmedlemmer, der i dag træder ind i Politikenfondens bestyrelse.
Foto: Joachim Adrian

Politiken. Torben M. Andersen er en af de to ny bestyrelsesmedlemmer, der i dag træder ind i Politikenfondens bestyrelse.

Medier

To nye medlemmer i Politiken-Fondens bestyrelse

Torben M. Andersen og Susanne Juhl træder ind i Politiken-Fondens bestyrelse.

Medier

Politiken-Fonden får i dag to nye bestyrelsesmedlemmer i skikkelse af professor Torben M. Andersen og direktør Susanne Juhl.

Med de to nye medlemmers indgang bliver det også et farvel til bestyrelsens tidligere formand, Erik Hoffmeyer, der har siddet med siden 1996, og bestyrelsesmedlemmet Bernhard Gomard.

Erfarne bestyrelsesmedlemer

Torben M. Andersen er professor i Økonomi ved Aarhus Universitet og har skrevet Ph.D. i kvantitativ økonomi. Han sidder desuden allerede i flere bestyrelser.

Blandt andet i Lønmodtagernes Dyrtidsfond og Socialforskningsinstituttet.

Susanne Juhl er administrerende direktør i HMN Naturgas I/S. Hun er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har en bestyrelsesuddannelse fra CBS.

Desuden sidder hun på nuværende tidspunkt som bestyrelsesformand for Dansk Gasteknisk Center A/S.

Det er Politiken-Fonden, der udgiver Politiken og Ekstra Bladet. Politiken-Fonden ejer sammen med Jyllands-Postens Fond JP/Politikens Hus.

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce