Medier

Tidligere USA-korrespondent bliver ny chef for Politikens digitale redaktion

Thomas Berndt skal stå i spidsen for politiken.dk

Medier

Politiken har fundet sin nye chef for den digitale udgivelse, politiken.dk.

Ny redaktionschef bliver  Thomas Berndt, der kommer fra en stilling som forsideredaktør på avisen.

Han afløser Jakob Nielsen, som skifter til Altinget.

Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, fremhæver 35-årige Thomas Berndts digitale kompetencer:

»Det en stor glæde at udnævne et af Politikens unge ledelsestalenter til at stå i spidsen for den videre udvikling af politiken.dk. Thomas Berndt har enestående digitale kompetencer og et dybt kendskab til Politikens digitale abonnenter og brugere, der forventer høj kvalitet og troværdighed i dækningen af døgnets vigtigste nyheder og store digitale læseoplevelser«, siger Anne Mette Svane.

Største udfordring i 133 år

Thomas Berndt har arbejdet på Politiken siden 2009.

Hovedparten af tiden har han været en del af bladets digitale redaktion, men han har også været korrespondent i USA i 2015-2016 og senest forsideredaktør på både net og print.

Han glæder sig til at stå i spidsen for politiken.dk i en tid, hvor det ikke mindst gælder om at få betalende kunder i den digitale bladkiosk.

»At få brugerne til at betale for kvalitetsjournalistik på nettet er måske den største udfordring, som mediebranchen har stået over for i de 133 år, som Politiken har eksisteret, men det er udfordring, som vi er godt i gang med at løse«, siger han.

»Vi ser igen og igen og igen, hvordan god journalistik giver både trafik og sælger abonnementer. Det er virkelig opmuntrende«.

Thomas Berndt begynder formelt i sin nye stilling 1. maj.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden