Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
DR
Framegrab: DR

Rasmus Paludan, Mimi Jakobsen og Henrik Qvortrup var gæster i 'Aftenshowet' onsdag aften, hvor Paludan kaldte Jakobsen »nazisvin«.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Henrik Qvortrup: Jeg ved godt, hvem der legede med hvem i ’Aftenshowet’

I ’Aftenshowet’ på DR onsdag kaldte partileder Rasmus Paludan den tidligere CD-formand Mimi Jakobsen »nazisvin«. Han medvirkede samtidig i en Trivial Pursuit-agtig quiz om Danmark og svarede på spørgsmål fra seerne uden større journalistisk opfølgning. Giver det mening at dække valg med bløde tv-formater?

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Har bløde tv-formater spillet fallit i en kritisk dækning af et folketingsvalg? Spørgsmålet er aktuelt efter ’Aftenshowet’ på DR onsdag. Her svarer programchef i DR Medier Lisbeth Langwadt, specialist i politisk kommunikation Henrik Qvortrup, der var til stede i studiet onsdag aften, og samfundsdebattør Erik Valeur.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden