Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Privatperson indrykker Trump-reklamer på Rådhuspladsen

En privatperson har købt fornem reklameplads til støtte for den amerikanske præsident.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis du har kigget op, når du passerer Rådhuspladsen i København i disse dage, har du kunnet se kæmpe lysreklamer for den amerikanske præsident Donald Trump på taget af huset på hjørnet af Vesterbrogade og H.C.Andersens Boulevard.

Trump står der blot omgivet af de amerikanske stjerner.

Lysreklamen med Trump lyser i omkring 15 sekunder og bliver så afløst af reklamer for andre ting som for eksempel biler.

Det er bureauet Citrusmedia, som står for lysreklamerne på Rådhuspladsen. Her oplyser direktøren, at det er en privatperson, som har købt reklamepladsen.

»Der er tale om en dansker, som er blevet provokeret af den modtagelse, som den amerikanske præsidents besøg i Danmark har fået. Der er jo blandt andet planer om at sende kæmpeballon af en baby Trump til vejrs«, siger direktør Eilif Rosenkilde fra Citrusmedia.

»Vi har ingen holdning til, hvad der bliver reklameret for på lysreklamerne. Så længe det ikke er ulovligt eller opfordrer til ulovligheder«, siger Eilif Rosenkilde videre.

Direktøren vil ikke oplyse, hvad der er betalt for Trump-reklamen, men oplyser, at det koster 15.000 kroner før rabatter om ugen at leje reklameplads på lystavlerne på Rådhuspladsen.

Politiken har været i kontakt med personen, der har betalt for Trump-lysreklamerne på Rådhuspladsen. Han ønsker ikke at oplyse sit navn, men skriver i en sms, at reklamerne »kører der de næste 3 uger og vil køre meget mere intenst på forskellige tidspunkter i perioden«.

Reklamekøberen har kun købt reklamer på Rådhuspladsen.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden