BØRNECATWALK. Børnemoden for forår og sommer 2013 blev tordag præsenteret på modemessen CPH KIDS under Copenhagen Fashion Week.
Foto: CPHKIDS

BØRNECATWALK. Børnemoden for forår og sommer 2013 blev tordag præsenteret på modemessen CPH KIDS under Copenhagen Fashion Week.

Mode

International moderedaktør: »Dansk børnemode er noget af det mest inspirerende«

Redaktør af børnemode-bibel roser dansk børnemode i høje toner.

Mode

Det omtales ofte som lykken for et dansk modehus at havne i et internationalt, toneangivende modemagasin.

Eksponeringen er enorm og kan i bedste fald føre til nye kunder uden for et beskedent dansk marked.

LÆS OGSÅ Derfor lyder det med garanti også sødt i de danske børnetøjsvirksomheders ører, når redaktøren for et af verdens mest toneangivende børnemagasiner, Kids Wear Magazine, roser den danske børnemode, der i disse dage præsenteres under Copenhagen Fashion Week. »Dansk børnemode er helt sin egen og totalt anderledes, end moden i resten af Europa. I er blevet kendt for at være både æstetiske, farverige og praktiske,« fortæller Kids Wear Magazines chefredaktør, Ann-Katrine Weiner, til politiken.dk.

En af mange
Ifølge Christian Gregersen, ejer af modemessen Gallery i Forum og bindeleddet til en stor del af den internationale presse, gæster mere end 500 journalister fra fem kontinenter lige nu modeugen i København.

LÆS OGSÅ

Der er svimlende 8 Vogue-journalister, 12 Elle-journalister og derudover journalister fra storsælgende magasiner som Marie Claire og Harpers Bazaar.

Læg dertil de mere end 20 tv-stationer, der er i byen for at se næste års forår- og sommermode for både børn og voksne.

Kids Wear Magazine udgives på flere sprog og har i mere end 15 år været opfattet som et af de mest trendsættende børnemodemagasiner i verden. Bliver man som dansk børnetøjsdesigner præsenteret på Kids Wear Magazines glittede sider, er der med andre ord grobund for massiv international eksponering.

Godt børnetøj skal kunne vaskes

Ann-Katrin Weiner fremhæver blandt andet børnemærker som Molo Kids, Katvig, Soft Gallery, Bang Bang Copenhagen og New Generals som nogle af sine favoritter. LÆS OGSÅ »Jeres designere forstår virkeligheden. Børnetøj skal for eksempelvis kunne vaskes i stedet for at blive send til rens hver gang, det er beskidt. Det forstår virksomhederne ikke på samme måde i Frankrig og Italien, men forbrugerne vil jo gerne have det«, forklarer Ann-Katrine Weiner.Chefredaktøren planlægger at lade dansk børnemode fylde »ganske meget« i den kommende udgave af Kids Wear Magazine, fortæller hun til politiken.dk.

»Dansk børnemode er klart noget af det mest inspirerende i øjeblikket«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce