Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Man kan genkende Paul Smiths tøj på striberne i stærke farver og de ’hemmelige’ kulører gemt under manchet eller i knaphul. Den nu 72-årige designer er 
den måske mest succesfulde britiske modedesigner i moderne tid.
Foto: Sabine Villiard

Man kan genkende Paul Smiths tøj på striberne i stærke farver og de ’hemmelige’ kulører gemt under manchet eller i knaphul. Den nu 72-årige designer er den måske mest succesfulde britiske modedesigner i moderne tid.

Mode
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken interviewer modedesigner Paul Smith: »Vi er overinformerede om, hvad der sker hele tiden i mode, politik og katastrofer. Det er svært at være original«

Sir Paul Smith er noget af det mest britiske, man kan forestille sig, og spørger man ham, oversætter han det særligt britiske med humor, personlighed og en vis respektløshed. Men han oplever, at den særlige britiskhed i moden langsomt forsvinder.

Mode
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Paul Smith blev engang stoppet på gaden af en ældre herre. Det var midt i 1960’erne, og som andre unge i popkulturens frontgruppe havde Paul Smith ladet håret vokse og var klædt i en blomstret skjorte.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden