Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Tekashi 6ix9ine - eller bare 69 - er tatoveret over store dele af kroppen. Også på halsen og opefter. Han kan opleves på Vega i København i weekenden. 
Arkivfoto: Per-Otto Oppi/ Ritzau Scanpix

Tekashi 6ix9ine - eller bare 69 - er tatoveret over store dele af kroppen. Også på halsen og opefter. Han kan opleves på Vega i København i weekenden. Arkivfoto: Per-Otto Oppi/ Ritzau Scanpix

Mode
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De er forbudte i Danmark - men ansigtstatoveringer er alligevel blevet højeste mode

Engang var ansigtstatoveringer vejen til pariastatus. Nu ses de på f.eks. berømte rappere, og det skaber en voksende interesse for at lade nålen krydse grænsen til ansigtet. Også selv om det er ulovligt i Danmark.

Mode
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da Post Malone var i Japan for at give koncerter i sommer, tog han sig tid til at besøge tatoveringsbutikken Three Tides i Tokyo-bydelen Shibuya. Her sørgede tatovøren Ganji for, at der kom endnu mere blæk i ansigtet på den 23-årige amerikanske rapper.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden