Popsanger. Rasmus Walter hitter lige nu på p3 med nummeret 'Endeløst'.
Foto: MIE BRINKMANN (arkiv)

Popsanger. Rasmus Walter hitter lige nu på p3 med nummeret 'Endeløst'.

Musik

Dansksproget hitsmed rejser hele landet rundt

Rasmus Walter udgiver nyt album til foråret og tager på en omfattende turné.

Musik

Tidligere Grand Avenue-forsanger Rasmus Walter udgav sit første soloalbum i foråret 2011. Han har i dag offentliggjort, at han i foråret 2013 tager på en omfattende forårsturne og spiller sit kommende album, der ligeledes udkommer til foråret.

Det kommende album bliver også dansksproget, og førstesinglen 'Endeløst' udkom allerede i sidste uge. Der blev den P3's Uundgåelige. Nummeret har hele ugen ligget i Top 20 på iTunes, og lyden tegner godt for den kommende plade.

LÆS OGSÅ

Rasmus Walter har udgivet fire engelsksprogede album med Grand Avenue, mens han solo endnu kun har udfoldet sig på dansk.

Rasmus Walters første soloalbum var selvbetitlet og blev anmeldt af Gaffa's Jan Opstrup Poulsen, som gav 4 stjerner og skrev: »Rasmus Walter synger med sin velkendte smerte i de nu dansksprogede tekster, som er med til at gøre sangene genkendelige. Sangeren og sangskriveren har givet afkald på distancen, og er helt tæt på. Ingen tvivl om at det har været en udfordring for manden med de internationale ambitioner, og et 'lad det briste eller bære'-forsøg. Grunden til, at albummet så bærer er, at Rasmus Walter også har droppet rock'n'roll-formlerne på albummet, og helt vedkender sig sin søde meloditand«.

Albummet indeholdt blandt andet de populære singler 'Dybt Vand', 'Det Stille Angreb' og 'Så Det Synger'.

Rasmus Walter har altså brugt 2012 på at skrive og indspille nye sange i Medley Studierne i København, og resultatet er et nyt Rasmus Walter-album, der er på trapperne.

Hør den nye single her:

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce