hypet. Frank Ocean har lavet et af årets bedste album, mener flere musikkritikere. Alligevel er der ingen garanti for en opfølger.
Foto: Matt Sayles/AP

hypet. Frank Ocean har lavet et af årets bedste album, mener flere musikkritikere. Alligevel er der ingen garanti for en opfølger.

Musik

Frank Ocean: Min debutplade bliver måske min sidste

Den uforudsigelige soulsanger barsler med en bog. Og hvem ved - måske et stadionprojekt i Sverige.

Musik

I oktober skrev den amerikanske soulsanger Frank Ocean sætningen »Yea, I quit« på Tumblr og Facebook, hvilket førte til en hel del rygter og diskussion, om r&b-talentet rent faktisk ville droppe den håbefulde musikkarriere.

LÆS OGSÅ

I et interview med GQ fortalte Frank Ocean efterfølgende, at han arbejdede på flere musikalske projekter, og nu udtaler sangeren til The Guardian, at debutpladen 'Channel Orange' måske bliver hans sidste, og at han overvejer at skrive en roman i stedet.

»Det er ikke pis«

»Nogle mennesker fokuserer mere på lyd. Nogle mennesker fokuserer mere på historien. Jeg fokuserer både på lyd og historien. Men historiefortælling er en anderledes ting. Det er for mig den mest interessante del ved at skabe musik, eller lave album og sange og lignende. Så meget, at jeg måske ikke laver et album mere. Måske skriver jeg bare en roman næste gang. Det ved jeg ikke«, fortæller Frank Ocean til The Guardian.

Senere i interviewet betoner han dog, at han vil blive ved med at lave musik, men vil altså ikke garantere, at der kommer et nyt Frank Ocean-album.

»Jeg lavede musik i går. Men jeg tænker, at det ville være fucking legendarisk, hvis jeg bare lavede 'Channel Orange' sidste år, og så smed en bestseller-roman ud næste år, og så, du ved, designede en arena i Stockholm i 2014!«

WWW Læs hele interviewet med Frank Ocean her ( eksternt link)

Frank Oceans debutalbum 'Channel Orange' udkom i juli 2012, og høstede seks hjerter i Politiken.

LÆS ANMELDELSE

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce