Hit. Lukas Grahamhar har ligget højt på alverdens hitlister i lang tid.
Foto: Rich Fury/AP

Hit. Lukas Grahamhar har ligget højt på alverdens hitlister i lang tid.

Musik

Lukas Graham sætter USA-tour på pause, fordi han skal være far

Popstjernen tager barselsorlov fra sit internationale gennembrud for at blive far.

Musik

2016 lader til at blive den 27-årige popsanger Lukas Graham Forchhammers helt store år.

Ikke alene har han slået nærmest alle danske musikrekorder med singlen ’7 Years’, der har ligget højt placeret på alverdens hitlister i uge- og månedsvis og udgivet et storsælgende internationalt album. Nu skal han også være far.

»Jeg er simpelthen så glad. Til september kommer der en lille guldklump til verden, og vi glæder os helt utroligt meget«, fortæller han over telefonen fra sin tourbus i USA i Redding, Californien – på vej til San Fransisco.

Familieforøgelsen gør, at Lukas Graham må sætte musikken på pause et par måneder, så bandet ikke kommer til at turnere i efteråret.

»Der skal det handle om familien for mig, selv om jeg naturligvis burde være ude at spille og bakke pladen op. Men det her er jo uendeligt meget vigtigere«.

Og dermed opfylder Lukas Graham profetien i sit verdenshit ’7 Years’, som lyder:

'Soon we’ll be 30 years old/ I’m still learning about life/ My woman brought children for me/ So I can sing them all my songs/ And I can tell them stories'.

Mange andre af den danske popstjernes tekster handler om hans stærke forhold til familien og ikke mindst tabet af hans far, Eugene Graham, der døde pludseligt i 2012.

Lukas Graham Forchhammer har i øvrigt i flere interviews fortalt, at han er født på sofaen i familiens hus på Christiania.

Gentager I så den familietradition?

»Haha, det må tiden vise«, siger han.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce