Hit. Lukas Grahamhar har ligget højt på alverdens hitlister i lang tid.
Foto: Rich Fury/AP

Hit. Lukas Grahamhar har ligget højt på alverdens hitlister i lang tid.

Musik

Lukas Graham sætter USA-tour på pause, fordi han skal være far

Popstjernen tager barselsorlov fra sit internationale gennembrud for at blive far.

Musik

2016 lader til at blive den 27-årige popsanger Lukas Graham Forchhammers helt store år.

Ikke alene har han slået nærmest alle danske musikrekorder med singlen ’7 Years’, der har ligget højt placeret på alverdens hitlister i uge- og månedsvis og udgivet et storsælgende internationalt album. Nu skal han også være far.

»Jeg er simpelthen så glad. Til september kommer der en lille guldklump til verden, og vi glæder os helt utroligt meget«, fortæller han over telefonen fra sin tourbus i USA i Redding, Californien – på vej til San Fransisco.

Familieforøgelsen gør, at Lukas Graham må sætte musikken på pause et par måneder, så bandet ikke kommer til at turnere i efteråret.

»Der skal det handle om familien for mig, selv om jeg naturligvis burde være ude at spille og bakke pladen op. Men det her er jo uendeligt meget vigtigere«.

Og dermed opfylder Lukas Graham profetien i sit verdenshit ’7 Years’, som lyder:

'Soon we’ll be 30 years old/ I’m still learning about life/ My woman brought children for me/ So I can sing them all my songs/ And I can tell them stories'.

Mange andre af den danske popstjernes tekster handler om hans stærke forhold til familien og ikke mindst tabet af hans far, Eugene Graham, der døde pludseligt i 2012.

Lukas Graham Forchhammer har i øvrigt i flere interviews fortalt, at han er født på sofaen i familiens hus på Christiania.

Gentager I så den familietradition?

»Haha, det må tiden vise«, siger han.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce