Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bandet Haim, der består af tre søskende, udgiver nyt album 7. julie med titlen 'Something to Tell You'.

Bandet Haim, der består af tre søskende, udgiver nyt album 7. julie med titlen 'Something to Tell You'.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 sange lige nu: Nyt fra søstergruppen Haim og dansk charterferiepop

Derudover er der, blandt Lucia Odooms udvalgte sange, som du ikke må snyde dig selv for at høre, en kommende 'domina' på hitlisterne og øm elektronisk pop.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1. Barselona: Charter

Rasmus Theodor og Rud Aslak er de to venner bag den danske charterferiepopduo Barselona. Deres musik findes på Soundcloud, hvor de har udgivet et mixtape med ferielængselsfulde sange. Hvis man er indebrændt over forårets fravær, er det en god idé at »tage til en strand og drikke drinks på Barce og ryge cigaretter« med Barselona, som er et af de mest interessante nye danske navne i år.

2. Mac Demarco: On The Level

Mac Demarco er moderne rockmusiks ballademager: Selv om han kaster med fadøl og crowdsurfer halvnøgen til sine koncerter, er hans melodier nogle af tidens ømmeste og stærkeste. Uanset om det er oder til cigaretter, sange om rastløshed og crossdressing eller kærlighedssange. På sit album ’Another One’ fra 2015 giver han sin adresse væk på sidste nummer og inviterer sine fans på kaffe. I næste uge udkommer han med et nyt album, der bærer titlen ’This Old Dog’, som førstesinglen, ’On the Level’, er fra.

3. Haim: Right Now

I denne uge landede en ny single fra det fabelagtige søskendeband Haim, som har udgivet to plader og er kendt for deres Fleetwood Mac-lignende sange og uimodståelige charme. Paul Thomas Anderson har instrueret musikvideoen til ’Right Now’, som endnu en gang leder tankerne hen på 1970’erne og er en oplagt sang at stå at skråle dramatisk med på med lukkede øjne og knyttede næver. Haim udgiver et nyt album, ’Something to Tell You’, 7. juli.

4. Bibio: Beyond My Eyes

Et af de mest oversete gode albums fra sidste år er ’A Mineral Love’ fra Bibio, den elektroniske musiker Stephen Wilkinson, som laver funkmusik for Moder Jord. Men nogle gange lyder det også mere rendyrket elektronisk, som gammel soulfunk eller hiphop. Med sin nye single har han bevæget sig væk fra de organiske elektroniske lyde, men der er som altid et nærvær af syrede og sære indtryk, der giver lyst til at danse med træerne.

5. SZA & Travis Scott: Love Galore

Solána Rowe er sangerinden bag aliaset SZA, som siden 2012 udgivet tre ep’er, der bevæger sig i spændingsfeltet mellem neosoul og r’n’b. Til sommer udkommer hendes debutalbum, ’CTRL’, og i denne uge kom en musikvideo til singlen ’Love Galore’ – en duet med den dagsordensættende rapper, eller trapper, om man vil, Travis Scott. Med ’Love Galore’ kunne noget godt tyde på, at SZA kommer til at sætte sig tungt på hitlisterne, når hun debuterer.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden