Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Niels Brandt undrer sig over, hvordan han kan skrive sange, mens han har det godt. Hidtil har drivkraften været hans dårlige samvittighed og 
angsten for at nå at blive 90 og ikke have gjort en forskel i verden.
Foto: Louise Herrche Serup

Niels Brandt undrer sig over, hvordan han kan skrive sange, mens han har det godt. Hidtil har drivkraften været hans dårlige samvittighed og angsten for at nå at blive 90 og ikke have gjort en forskel i verden.

Musik

Niels Brandt og The Minds of 99 har det godt, men ...: Hvordan skriver man sange, når angstens drage ikke længere ånder én i nakken?

Man kan godt hitte, selv om man har passeret 30 og egentlig bare går og har det godt. Det er Niels Brandt og hans band, The Minds of 99, et omvandrende bevis på. Nu har bandet, som har kæmpet sig til toppen af dansk rock på krykker, tvivl og hæderspriser og en stædig holdning om, at det er bedst ikke at kende sig selv fuldstændig, netop udgivet deres tredje album, ’Solkongen’.

Musik
FOR ABONNENTER

Som 26-årig stod Niels Brandt på Van Gogh-museet i Amsterdam. Nygift, men ellers uden titel. Han havde forsøgt sig med både musikerlivet i London og psykologi på universitetet uden held. Han kendte alt for godt til følelsen af, at verden omkring ham forventede, at han da nu snart ville finde ud af, hvad han skulle med sit liv. Nu stod han og læste et skilt om den verdenskendte, hollandske kunstmaler.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce