Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Daniel Hjort (arkiv)
Foto: Daniel Hjort (arkiv)

Med en lang musikalsk karriere i bagagen blev Thurston Moore for tre år siden udnævnt til adjungeret professor ved Rytmisk Musikkonservatorium i København. Her spiller han ved Copenhagem Jazz Festival i 2014.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stor amerikaner fylder rundt: Thurston Moore er en af de vigtigste kultskikkelser i alternativ rock. Og så er han professor i København

Støjæstetikeren Thurston Moore fylder 60 i dag og har med pjusket hår og afvaskede Levis-jeans en lang karriere bag sig.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

60i dag. I 2015 blev den amerikanske musiker Thurston ­Moore udnævnt til adjungeret professor på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Konservatoriet, der skaber morgendagens komponister og musikere, fik pludselig en lydanarkist med i lærerstaben. En støjende musiknørd, der i fire årtier har trodset de musikalske skabeloner og har skruet ekstra højt op for forstærkeren i sin musik. Thurston Moore er en pioner og en af de vigtigste kultskikkelser i alternativ rock.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden