I Malmø er Patricia Petibon gjort til en levende død som Violetta i Verdis 'La traviata'.
Foto: Malin Arnesson

I Malmø er Patricia Petibon gjort til en levende død som Violetta i Verdis 'La traviata'.

Musik

Kun 2 hjerter: Stjernesanger kæmper med luksusluder-rollen i mislykket udgave af verdens mest populære opera

I Malmø synger den franske sopran Patricia Petibon for første gang den tragiske hovedrolle 'La traviata'. Hun lyser af en særlig personlig skrøbelighed og intensitet, men tragedien torpederes af nøgne overkroppe, showdans og skeletter.

Musik
FOR ABONNENTER

Et flygel med ild i, en tenor på motorcykel og masser af trimmede nøgne mandeoverkroppe tilhørende dansere med dødningemaling i ansigterne. Det er ikke just den nedtonede kammerspilsvinkel, den franske instruktør Olivier Py har valgt til Verdis populære opera ’La traviata’, som til ind i det nye år kan opleves i Malmø.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce