Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Per Lange/Ekstra Bladet
Foto: Per Lange/Ekstra Bladet

The Eagles lød forrygende, da de mandag aften spillede alle deres hits i Royal Arena, men der manglede gnist og kemi i bandet.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Koncert med Eagles var blød rock på dårlig Viagra, men man behøver altså ikke at holde et band i live, bare fordi man kan

Eagles kom med hele deres store og storhittende voksenrockkatalog, men også med en sløv bandkemi, der fik koncerten i Royal Arena til at føles som en lidt intetsigende magtdemonstration, der mest skulle værne om en arv, der for længst er sikret.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I noget tid kunne jeg kun tænke på personen foran mig, da Eagles mandag aften gav koncert i Royal Arena. Han truede Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo med tæsk, fordi han efter sigende fik hans computer i hovedet. Det tror jeg ikke engang, at han gjorde, og for det meste så det ud, som om han endda forsøgte at ramme computeren, så han kunne få en god grund til at slås.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden