Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Som en af favoritterne til at blive chef for New York City Ballet satte koreograf Justin Peck strøm under danserne som en mangeartet 
broget flok.
Foto: Poul Kolnik/Paul Kolnik

Som en af favoritterne til at blive chef for New York City Ballet satte koreograf Justin Peck strøm under danserne som en mangeartet broget flok.

Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter danske Peter Martins' exit: New York City Ballet holder standarden og har nu fuld fart fremad, viste forestilling i Tivoli

Balletkompagniet viste sig i Tivolis koncertsal som en toptunet luksuslimousine trods Peter Martins drastisk-dramatiske afgang fra chefposten.

Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det var med tilbageholdt åndedræt, at jeg – og en fuld sal – sad til galla i Tivoli med New York City Ballet (NYCB). For første gang skulle den toptunede luksuslimousine inden for ballettens verden, der siden 1978 har gæstet Tivoli hele ti gange, indtage scenen uden den danske balletchef Peter Martins som garant for excellence. Kunne kompagniet holde standarden?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden