Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Zuhal Kocan
Foto: Zuhal Kocan

’Damphjerte’ er Aveny-T’s første forestilling i et nyt format, der vil fokusere på nye og unge scenekunstnere. Det er glædeligt med lidt ungdommeligt blod til scenerne – især hvis det også får unge i teatret. På scenen er Anna Bruus Christensen, Laura Skjoldborg & Morten Vang Simonsen

Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ungdomsteater giver et kig et kig ind i pigeværelset: Men det fremstår stadig uklart, hvad 'Damphjerte' egentlig har på hjerte

’Damphjerte’ er sanseligt, fysisk coming of age-teater, der funkler i enkelte berusede øjeblikke, men har sværere ved at fortælle historien om en ung kvinde og en generation på internettet.

Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er flere ting, der fungerer rigtig fint i ‘Damphjerte’ på Aveny-T, der som teatret selv skriver, er »et kig ind i pigeværelset, når døren er lukket«. Vi forlader aldrig værelset, hvor Nanna ligger i sengen og onanerer, spiser sour cream and onion-chips eller venter på, at nogen skal skrive.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden