Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Camilla Winther
Foto: Camilla Winther

Der bør satses mere på nyskrevet dramatik, der taler til tiden, mener Politikens teateranmelder. Lige nu kan man på Det Kongelige Teater se den russiske dramatiker Ivan Vyrypajevs (født 1974) ’De fulde’.

Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opfordring til danske teatre: I kan ikke konkurrere med Netflix. Men sats hele butikken på det, der gør teater til teater, og som ingen andre kan tilbyde

Der er nok at gå i krig med, hvis fremtiden skal se rigtig lys ud for dansk teater. I anledning af scenekunstfestivalen CPH Stage, der fra på torsdag byder på ti dage med årets teaterhøjdepunkter og ny international scenekunst, kommer Politikens anmelder Alexander Vesterlund her med syv forslag til dansk teater.

Scene
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Historien om dansk teater bliver alt for ofte en krisehistorie om endeløse nedskæringer. Og inden det generelle mismod helt forplanter sig til scenen, kommer her syv optimistiske bud på, hvad dansk teater skal fokusere på for at rette ryggen, genvinde stoltheden og være lige så brændende aktuelt og kunstnerisk potent, som det bør være.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden