0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

4 hjerter: Ingen tør tage imod skovlen, da dødningeskikkelsen beder os om at begrave en mand levende

Teaterkollektivet Cheer Extreme sender os ud i skoven for at mærke vores dødsangst. De kunne godt være gået endnu længere ind i mørket.

Publikum skal sige goddag til døden, hjulpet på vej af Anders Mosslings dødningemand, Xenia Noetzelmanns klovn og Ida Marie Ellekildes fremragende scenografi. Foto: Karoline Lieberkind

Teateranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Teateranmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Er der nogen, der vil give den sidste skovl«?

En sort dødningeskikkelse rækker spørgende skovlen frem mod os, som vi sidder der i skovbunden. Foran os er en mand lige blevet begravet, sprællevende. Der mangler bare en sidste skovlfuld til at dække ansigtet. Den opgave er der nu ikke nogen, der er frisk på.

Vi har ellers været godt med hele vejen. Vi er blevet kørt langt ud i en »hemmelig skov« – Hareskov – for at mærke vores dødsangst. Ud i det skumrende mørke for at face frygten for ikke længere at findes: bøh!

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce