Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
To danske spil-eksperter skal give deres besyv med, når Start Wars-spillet skal udvikles. Her er det et billede fra Star Wars-film nummer et.
Foto: LUCASFILM/PR-materiale

To danske spil-eksperter skal give deres besyv med, når Start Wars-spillet skal udvikles. Her er det et billede fra Star Wars-film nummer et.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

To danskere skal rådgive spilgigant i USA

200 pc-spillere fra hele verden samles for at videreudvikle et Star Wars-spil.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De to danske pc-spillere, Jesper Lærkesen og Jesper Hansen, er blevet inviteret til USA af spiludvikleren BioWare, der står bag online-rollespillet 'Star Wars: The Old Republic'.

De skal deltage i et topmøde i byen Austin i Texas, hvor 200 spillere fra hele verden skal møde udviklerne og komme med input til udviklingen af spillet.

Det er ikke første gang i spilhistorien, at en udvikler inviterer brugerne med på holdet. Også det islandske online-spil 'EVE Online' har holdt flere demokratiske rådslagninger med brugerne, og ændret indhold i spillet baseret på feedback.

Paneldiskussioner og nye elementer »Det bliver da enormt sjovt og spændende. Jeg glæder mig til forhåbentlig at få en seriøs snak med dem. Og jeg håber, de lytter til de ønsker, vi har«, siger Jesper Lærkesen.

Jesper Hanen er enig.

»For mig personligt betyder det meget at få indflydelse. Det er en unik mulighed, vi har fået«, siger han.

De to danskere er blandt de bedste onlinespillere i verden. De repræsenterer spilklubben Semper Danica, der har 450 medlemmer.

Klubben havde længe set frem til udgivelsen af Star Wars-spillet kort før jul sidste år, og det engagement fik BioWare til at tage kontakt.

Nu skal Jesper Lærkesen og Jesper Hansen så præsenteres for nye elementer af spillet og deltage i paneldiskussioner om dets fremtid på topmødet i Texas.

Enkeltkampe skal forbedres

Og de er ikke i tvivl om, hvad de vil byde ind med.

»Fordi spillet er nyt, kommer man for hurtigt igennem de udfordringer, der er«, fortæller Jesper Lærkesen og uddyber:

»Når grupper af spillere går på eventyr sammen i spillet, er der for lidt at slås med. Og så skal den del, hvor spillere kæmper mod hinanden enkeltvis, forbedres«.

Spillertopmødet i Texas finder sted fra 4.-6. marts.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden