Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Eftertragtet. Årets måske mest ventede bil-spil er formentlig Need for Speed: Most Wanted, der efter syv år vender tilbage.
Foto: PR

Eftertragtet. Årets måske mest ventede bil-spil er formentlig Need for Speed: Most Wanted, der efter syv år vender tilbage.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spiltjek: Her er tre variationer af hvinende dæk og brølende hestekræfter

Elsker du at være på farten med hjul og gearstang, så er der her tre fartgale muligheder.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er efterår, og dermed vælter spillene ud på samlebånd med klar overvægt til soldater og snigmordere.

Skulle man dog have mere trang til at bevæge sig rundt på fire hjul og med en gearstang i hånden frem for på to ben og med en riffel over skulderen, så er der godt nyt for alle aldersgrupper.

'Forza Horizon', 'Need for Speed: Most Wanted' og 'LittleBigPlanet Kartin' har nemlig meldt deres ankomst med hvinende dæk og brølende hestekræfter, der kan sætte fart over feltet for både de yngre og ældre spillere.

En klassiker vender tilbage Årets måske mest ventede bil-spil er formentlig Need for Speed: Most Wanted, der efter syv år vender tilbage. Denne gang står de erfarne Criterion Games bag spillet, og det kan mærkes, for spillet distancerer sig på både godt og ondt fra det oprindelige spil.

De mest dedikerede fans vil formentlig ikke byde de nye tiltag velkommen med åbne arme, men hænger man sig knap så meget i fortiden, er NFS: Most Wanted en ganske hæderlig modernisering, der fungerer bedst i selskab med andre folk.

Gokart-ræs for de mindste
I den helt anden boldgade befinder LittleBigPlanet Karting sig, hvor der serveres nuttet gokart-ræs for det mindre publikum. Det er med kreativiteten fra LittleBigPlanet og ræset fra ModNation Racers, men spillet falder hurtigt fra hinanden.

Man burde ellers tro, at konceptet, hvor man kan indsamle udsmykninger og så ellers lade sin fantasi løbe frit, ville være bundsolidt, som det har vist sig at være med LittleBigPlanet, men når man prøver at tage kampen op mod tunge gokart-konkurrenter som Mario Kart, så skal man være ganske fænomenal for ikke at tabe på forhånd.

I en liga for sig selv

Hvor NFS: Most Wanted klarer sig godt, og LittleBigPlanet Karting klarer sig mindre godt, så er der næsten ingen slinger i valsen for Forza Horizon.

Spillet tager med en ny udvikler ombord et stort hop væk fra dets rødder som trafiksikkert asfalt-løb, og selvom popkulturen infiltrerer spillet, så er der stadig ingen finger at sætte på køreoplevelsen, der indkranses af smukke Colorado.

Det er meget muligt en mere asocial oplevelse end de to andre muligheder, men det er til gengæld også en langt mere solid oplevelse – ja, faktisk er det meget muligt årets bedste ræs.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden