0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Urbaniserings-ekspert: Fremtidens byer skal være mere bæredygtige

Hvis vi skal leve mere bæredygtigt, er det nødvendigt at skabe byområder, der både tager hensyn til miljøet og de mennesker, der bor i dem. Det mener den amerikanske forsker Karen Seto. Se hendes forelæsning om, hvordan vi skaber bæredygtige byer her.

Kilde: Politiken / Aske Salling Petersen og Jakob Legarth Sandorff

Live - Video
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live - Video
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Befolkningen i verdens urbane områder vokser med 1.3 millioner mennesker om ugen. Mennesker, der alle har alle brug for huse, butikker, veje, skoler og hospitaler. Ifølge professor Karen Seto fra Yale University kommer byernes udvikling til at være afgørende for planeten og vores fremtid.

Forelæsningen fra 2. maj er en del af samtalerækken ’Det vi ved – det vi kan’, som er udviklet i et samarbejde mellem Politiken, Københavns Universitet og Carlsbergfondet med støtte fra Carlsberg Mindelegat.

’Det vi ved – det vi kan’ præsenterer nogle af verdens mest markante stemmer i international topforskning og samfundsdebat. Her formidles den nyeste viden inden for et bredt spektrum af videnskabelige discipliner.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter