0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Jacob Fuglsang er leder på 'Netværk for ledere i folkeskolen'.

Skoleledernetværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få faglig inspiration og sparring i Politikens netværk for ledere i skolen: ny runde i 2020

Vil du have faglig sparring og udvikling i et tæt og fortroligt forum? Så har du nu mulighed for at tage videndelingen et skridt videre i Politikens netværk for ledere i skolen. Her vil du møde både førende eksperter og ligesindede, mens vi udforsker nye og kendte emner i dybden.

Skoleledernetværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens netværk for ledere i skolen gentager sidste års succes i 2020, og du har mulighed for at tilmelde dig nu.

I netværket ønsker vi at gøre den faglige sparring konkret og emnespecifik, dykke dybt ned i temaer inden for skoleledelse og danne ramme om tætte relationer mellem medlemmerne.

Hvem deltager?

Netværket består af maksimalt 30 medlemmer, der alle har dedikeret sig til et aktivt medlemskab af netværket. Det sikrer – sammen med et fortroligt rum – et personligt kendskab til hinandens kompetencer, erfaringer og udfordringer.

Hvem er netværket relevant for?

Netværket er for dig, som er leder i en folke- eller privatskole og ønsker løbende inspiration og sparring for at holde dine faglige kompetencer opdateret. Du er interesseret i idéudveksling og at give og få inspiration.

Hvad får du ud af det?

Alle møder bliver planlagt med fokus på konkret, faglig idéudvikling og løsning af medlemmernes udfordringer inden for et aktuelt og relevant tema. Vi får inspiration udefra fra førende eksperter inden for de enkelte temaer, men bringer også altid vores egen viden i spil i et givende og afvekslende format. Vi mødes fem formiddage om året i Politikens Hus. Som medlem af netværket er du med til at definere, hvilke temaer der skal debatteres på møderne – og kan også få indflydelse på hvordan. I løbet af netværket i 2019 havde møderne blandt andet fokus på den gode skolestart, en udskoling for alle, relationskompetence samt motivation af medarbejdere, og mødernes oplægsholdere talte forskere og eksperter såsom Stig Brostrøm, Louise Klinge, Mette Pless og Mogens Jin Pedersen.

Er det krævende at være med?

Nej. Vi ved, du har travlt. Derfor har vi skruet et forløb sammen, som er stramt og giver energi, og som trækker på det bedste fra journalistik, forskning og skolevirkelighed.

Hvem er netværkets leder?

I spidsen for netværket er Jacob Fuglsang, mangeårig uddannelsesredaktør hos Politiken og erfaren netværksleder inden for området. Jacob er garant for et højt fagligt niveau og vil i rollen som netværksleder tilrettelægge indholdet og sikre en relevant og levende dialog.

Datoer for de kommende møder:

· 23. april kl. 09.30-13

· 26. maj kl. 9.30-13

· 3. september kl. 09.30-13

· 5. november kl. 09.30-13

· 12. januar 2021 kl. 09.30-13

Temaerne for møderne planlægges ud fra aktuelle tendenser og medlemmernes ønsker.

Det formelle

Datoerne for de fem årlige møder er altid planlagt et år frem. På denne måde sikrer vi bedst, at alle medlemmer kan planlægge deres tid herefter.

Det er ikke muligt at sende en kollega i dit sted, da netværket er fortroligt, og medlemskabet derfor personligt. Du vil naturligvis modtage materialer og præsentationer fra netværksmødet.

Hvad er prisen?

Medlemskab af et netværk koster kr. 11.900 (ekskl. moms) og løber et år ad gangen. Prisen inkluderer fem netværksmøder og kan ikke refunderes.

Til møderne får du professionel mødefacilitering af netværksleder Jacob Fuglsang, forplejning, ekspertviden fra eksterne oplægsholdere og kompetent sparring med netværkets andre medlemmer.

Skriv til Linnea Edström på linnea.edstrom@pol.dk for at melde dig ind i netværket eller for blot at høre mere. Du er også velkommen til at ringe på 28 59 80 08.

Vi glæder os til at se dig!


Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie, men der er masser...
  Vi holder sommerferie, men der er masser...

  Henter…

  Du lytter til Politiken går på sommerferie. Vi er tilbage mandag 10. august. Men vi har masser af nye lydoplevelser til din sommerferie.

  Vi har lavet en Roskilde-special til sommeren uden festivaler - det er tre afsnit, hvor du kan høre vores musikskibenter tale om tre årtier med orange musik, de ikke kan glemme.

  Så er der også Poptillægget - det udkommer det meste af juli og bruger sommeren på sit helt eget Protesttillæg om den bevægelse mod racisme og undertrykkelse, som skyller hen over verden lige nu. Hvordan den viser sig i samfundet og kulturen, kan du høre om i fem afsnit.

  I uge 29 har vi premiere på første afsnit af serien 'Elsk mig for evigt'.

  Det er en personlig historie om angsten for at blive forladt - for, at den du elsker, holder op med at elske dig. Og hvad det kan få et menneske til at gøre.

  Og har du ikke allerede hørt den, så er der også serien om skibsbranden på Scandinavian Star, der slog 158 mennesker ihjel. Her gennemgår Politiken-journalist Lars Halskov, hvis journalistik også blev til en prisbelønnet tv-serie på DR, den tragiske historie om Skandinaviens største mordgåde.

  Til sidst kan du også  tage Politikens bedste interview, portrætter og reportager med på stranden. I Politiken Longread, som udkommer senere i juli, kan du høre avisens journalister læse nogle af deres bedste artikler op.

  Hav en smuk sommer.

  Find os både i vores egen podcast-app, Politiken Podcast, og i iTunes

 • Du lytter til Politiken

  SPECIAL: Roskilde i hjertet (3): »Det var bare så uvirkeligt at man kunne dø af at være på den plads«
  SPECIAL: Roskilde i hjertet (3): »Det var bare så uvirkeligt at man kunne dø af at være på den plads«

  Henter…

  Pernille var 16 år gammel og den eneste punker i Tommerup på Fyn, hvor hun kom fra. Det var år 2000, og hun var taget til Roskilde Festival med nogle venner for at høre musik og for at blive grebet af det store fællesskab. Fredag aften stod hun Orange Scene, klar til at høre The Cure, hendes yndlingsband, da en mand trådte frem på scenen og græd. ”People have died”, sagde han.

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

Forsiden