0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Krebs' Skole

Kan mugne grøntsager spises, og hvad nu med den avokado – er den klimaskadelig eller ej? Trine Krebs svarer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Marie Benzon
Foto: Marie Benzon
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kære Trine
Jeg har længe været i tvivl. Hvornår skal en grøntsag kasseres? Har den noget, der ligner en muggen plet, skal jeg så smide hele grøntsagen ud ligesom med brød, eller kan jeg blot skære det dårlige af og bruge resten af grøntsagen?
Hilsen Karen

Kære Karen
Først, lad os forsøge at undgå, at råddenskaben tager bo i vor lagermidte. Jeg må på det venligste henstille til, at vi alle i respekt for det levende holder et halvt øje med holdbarhedstilstanden i de bugnende grøntsagsskuffer. Og det er vigtigt, for de madspildsopgørelser, jeg kaster blik i, siger samstemmende, at den største part af vores madspild er at hente i grøntsagskisten.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce