0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Anmeldelse: Man får virkelig meget god mad for de penge

Den nye Cantina i Borgergade serverer god mad til rimelige priser. Men vinen kan de altså ikke rigtig finde ud af.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

Madperler. Det regnede med kulinariske perler hos Cantina.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

To af byens mere succesrige madentreprenører har åbnet en flot italiensk restaurant, Cantina, i lokalerne, hvor der tidligere lå en gyselig mexicansk bule, der hed Chicos Cantina. Navnet har de beholdt. Resten er røget på losseren.

Henrik Laszlo og Mikkel Egelund driver restauranterne Pastis og Fishmarket i den festlige trekant, der ligger mellem Gothersgade, Kgs. Nytorv og Ny Østergade. Og restauranterne kan noget med skønne gæster. Maden og servicen er selvfølgelig det centrale, når man bedømmer restauranter, men det nytter jo ikke ret meget, hvis ikke man kan levere det med ’stemningen’. Cantina ligger i samme kvarter, få sekunders gang fra de andre steder, Laszlo og Egelund driver, og åbnede 16. juni.

Jeg havde inviteret min far med ud at spise. Det var lørdag og ikke til at få bord: »I må komme, så finder jeg ud af det«, sagde damen i røret. Vi ankom sent, og tjeneren fik os godt på plads mellem flere ventende. Fra start til slut opmærksom og god service. Baren kom med en lidt for mager spritz til undertegnede og noget chardonnay, der ikke kunne forklares yderligere, til faderen. Det med vin kommer vi til.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts