0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Pasta med tomatsauce af friske tomater, masser af hvidløg og olivenolie. Det er nemt, og saucen har en koncentreret, dyb smag.

Alice de Champfleurys kogeskole: Her er en enkel tomatsauce, der gør dig høj af glæde

Tomaten, hvidløget og olivenolien er som skabt for hinanden, og sammen kan trekløveret blive til en intens sauce, der får mundvandet til at løbe. Læs selv med her i kogeskolens kapitel 4.

FOR ABONNENTER

For 20 år siden på en græsk klippeø var jeg sammen med mine to døtre på dengang 8 og 10 år taget til et marked.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden