0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ny kogebog fra River Cottage er smart og enkel

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Strandberg Publishing
Foto: Strandberg Publishing

Forfatter. Her ses coveret på den nye kogebog fra forfatteren Hugh Fearnley-Whittingstall.

Kogebog
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kogebog
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det magiske 3-tal går igen i myter, eventyr og fortællinger over hele verden. Også i vores kristne kulturkreds: Treenigheden, tro, håb og kærlighed, de hellige trekonger, på tredje dag genopstod Jesus fra de døde osv.

Der er derfor god genkendelse, når manden fra River Cottage Hugh Fearnley-Whittingstall i sin seneste kogebog tager det magiske 3-tal i brug. ’Tre gode ting’ arbejder direkte ud fra, at alle opskrifterne i bogen er bygget op om tre hovedingredienser. Det er lige så smart, som det er enkelt. Og det er tilmed meget indbydende.

Det gælder for Hugh Fearnley-Whittingstall om at gøre madlavningen så appetitlig som muligt – og så enkel. Det skal være morsomt at gå i køkkenet. Ikke en daglig lidelse. Hugh Fearnley-Whittingstall vil, at vi alle sammen skal kunne kokkerere – og at vi alle sammen kan. Og når man tager hans bog i brug, kan man kun være enig med ham.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce