Snart er det jul – igen. Det kommer vel bag på de færreste.
Men for nogle er det første gang, julen står for døren. Eller i hvert fald første gang, de selv skal tilberede julemiddagen/julefrokosterne, og hvad deraf følger. For dem er Karolines Store Julekogebog god at gå i gang med.
LÆS ARTIKEL
Bogen serverer lidt om julemiddagens historie, meget om de klassiske juleretter og en hel del om de fornyelser, man kan foretage uden at jage juletraditionalisterne fra bordet. Der er også opskrifter til hele juleoptakten: den uundgåelig gløgg, de brune kager, klejnerne, som man ikke bager, men koger, det store udtræk af konfekt, julesylten, leverpostejen, de mange slags sild, æbleflæsk, rejesalat og meget mere.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her