0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kyster kokkeskole: Lav hvid chokolade med tranebær

Kokken Carsten Kyster laver konfekt af hvid chokolade med bær og appelsin.

Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Sådan gør du

Smelt chokoladen med smørret over vandbad eller i mikroovn, gør det langsomt uden at røre i det.

Hæld kogende fløde over og rør det forsigtigt sammen. Lad det herefter køle lidt af og vend så forsigtigt tranebær i blandingen.

Hæld chokolademassen i en lille form eller plasticboks på ca. 10 x 20 cm med bagepapir i bunden. stil den på køl i mindst 3-4 timer.

Slå chokoladen ud af formen eller skær chokoladen ud i passende stykker og server dem til en god kop julekaffe.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden