Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kyster kokkeskole: Lav hvid chokolade med tranebær

Kokken Carsten Kyster laver konfekt af hvid chokolade med bær og appelsin.

Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du

Smelt chokoladen med smørret over vandbad eller i mikroovn, gør det langsomt uden at røre i det.

Hæld kogende fløde over og rør det forsigtigt sammen. Lad det herefter køle lidt af og vend så forsigtigt tranebær i blandingen.

Hæld chokolademassen i en lille form eller plasticboks på ca. 10 x 20 cm med bagepapir i bunden. stil den på køl i mindst 3-4 timer.

Slå chokoladen ud af formen eller skær chokoladen ud i passende stykker og server dem til en god kop julekaffe.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden