0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Kysters Kokkeskole: Tryl mælk om til karamel

Kokken Carsten Kyster tryller kondenseret mælk om til karamel.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du

Kog dåsen med kondenseret mælk, uden overhovedet at åbne den.

Kom den i en gryde med vand, så det dækker, kog dåsen i ca. 3-4 timer. dåsen skal være dækket med vand under hele kogningen. Køl dåsen ned I ca 1 time eller mere.

Den er nu klar til at blive åbnet. der vil være vidunderlig karamel i dåsen i stedet for sød kondenseret mælk.

Denne skønne mælke karamel bliver meget brugt I sydamerika også kaldet Dolce Latte, som en slags smørepålæg ala nutella, men er super delikat I deserter sammen med frugt og is.

Ps - kog et par dåser, når du er igang, de kan holde så meget længe på køl.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts