Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
GALBIATI SARA
Foto: GALBIATI SARA
Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan laver du nemt vinterruller med tigerrejer

Carsten Kyster laver asiatiske ruller med friske grøntsager og rejer.

Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Sådan gør du

Skær østershatte, gulerødder, spidskål og forårsløg i strimler/stave. Læg et par dejplader ud på bordet ad gangen og læg 2 rejer og nogle forskellige grøntsager derpå.

Pensel kanterne med sammenpisket æg. Fold en spids ende over fyldet og rul en halv omgang. Fold derefter enderne ind mod midten og rul derefter den helt sammen til en vinterrulle. Forsæt processen indtil alle ruller er klar.

Dybsteg rullerne i varmt olie i en lille gryde eller en friture (også kaldet ønskebrønden).

Dybsteg rullerne ca. 3-4 minutter, indtil de er sprøde og gyldne. Læg derefter rullerne på fedtsugende papir. Spis dem varme med soja.

Du kan også lave en skøn karrysauce og server den til rullerne sammen med jasmin ris.

Gang evt. opskriften med 2 og smid et par stykker i fryseren.

Ps: Hjemme på grillbaren i Esbjerg spiste vi altid rullerne med godt med soja, remoulade og rå løg, og det smager faktisk stadig godt, vil jeg bare lige sige!

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden