0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Bedre emballage fordobler grøntsagers holdbarhed

Ny forskning viser, at den rigtige emballage kan forlænge frugt og grønts holdbarhed mærkbart.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JENS DRESLING
Foto: JENS DRESLING

Friskere. Den rigtige emballage kan mindske madspild, fordi det grønne holder længere, viser ny forskning.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vanen tro tjekker mange danskere salaten, broccolien eller bananerne efter for friskhed, inden pakken ender i indkøbskurven.

Men nye erfaringer fra et fireårigt forsknings- og udviklingsprojekt kan måske give de danske forbrugere mere sikkerhed for friske produkter.

Det skriver Landbrug & Fødevarers netmagasin Foodculture.dk.

ritzau

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden