0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Kysters kokkeskole: Her er dejen, der kan bruges til det meste

Carsten Kyster viser her, hvordan du laver en god, nem universaldej.

Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Bolle-/pizza-/grissinidej

Sådan gør du

Rør gæret ud i en stor skål sammen med vand, sukker, salt og olivenolie.

Tilsæt melet lidt ad gangen og rør det rigtigt godt sammen.

Kom dejen ud på et bord drysset med mel og ælt det godt sammen i ca. 5-10 minutter, indtil dejen mærkes meget elastisk. Lad derefter dejen hæve til dobbelt størrelse på et lunt sted i ca. 30-45 minutter.

Slå dejen ned og lad den hæve op igen også er den klar til brug.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts