Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Overrask gæsterne med en hvid gløgg

Kokken Carsten Kyster laver velsmagende gløgg med hyldeblomst og rom.

Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Sådan gør du

Kom det hele i en gryde og kog det op og smag til med sukker, hyld og rum.

Lad det småsimre i 10 minutter, drikkes varm eller kold.

Serveres i kraftige glas med teske.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden