0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Politiken Madklub vil gøre dig til ejer af japansk kokke-yndling

Opgradér dit køkken med en stilren kniv, der anbefales af topkokke.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Wasabi. Effektiv og stilren kokkekniv er den nyeste velkomstgave i Politiken Madklub.

Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den eksklusive japanske kokkekniv Wasabi Black fra KAI, en af verdens største producenter af køkkenknive, er ny velkomstgave i Politiken Madklub.

Du får her en skarp og præcis kokkekniv i rustfrit stål og med et skaft, der både er godt at holde på og let at holde rent.

Samtidig er skaftet støbt omkring tangen, så man undgår mikroskopiske revner, hvor bakterier og snavs kan samle sig.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce