0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kom med i dessertmesterens køkken

Køkkenet hos Glyptotekets prisvindende dessertekspert, Mette Blomsterberg, giver associationer til 1800-tallets konditorier.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Mette Blomsterbergs familie er altid i køkkenet og prioriterer at have tid til at hygge sig - også til hverdag.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er her, vi samles om morgenen. Det er her, jeg sidder, hvis jeg har arbejde med hjem. Og når vi har gæster, sidder vi ved baren og drikker vin og spiser peanuts, mens maden bliver færdig.

For syv år siden byggede vi hele huset her i Ålsgårde fra grunden.

Skrap kælling i køkkenet
Min mand Henrik og jeg var sammen om at beslutte de fleste ting, men når det gjaldt køkkenet, var det mig, der var den skrappe kælling. Sådan er det jo, når det handler om ens arbejde og hobby. Det betyder virkelig meget for mig, det her rum.

Vi laver mad herude hver dag. Bager brød, smører madpakker, laver aftensmad. Hver morgen spiser vi også morgenmad sammen – for det meste alle fire.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.