0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

prisfest Årets dessert er en salat

Jacob Mielcke fra restauranten Mielcke og Hurtigkarl slog blandt andet Noma og Søllerød Kro i kampen om at lave Årets Dessert.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Jacob Mielckes dessert Salat bestod blandt andet af dild og fennikel.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jacob Mielcke fra restauranten Mielcke og Hurtigkarl vandt søndag aften prisen for årets dessert ved madanmeldernes prisfest, Årets Gericke.

Mielcke vandt med den innovative dessert 'Salat på vrangen', der blandt andet bestod af de ellers ikke særlig dessertagtige ingredienser dild og fennikel.

LÆS ARTIKEL

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere