0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kostekspert: Magre oste er for kedelige

Fedtfattig ost, der smager, er en mangelvare, mener Birgitte Escherich.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JENS DRESLING
Foto: JENS DRESLING
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den slags er et nærmest ikkeeksisterende produkt på hylderne hos supermarkeder og ostehandlere. Og det er en skam for både forbrugere og forhandlere.

God smag er fed
Desværre er der samme filosofi ved osteproduktion, som kendetegner en lang række andre forarbejdede fødevarer: Når der endelig skal laves en fedtmæssig lettere udgave af en given vare, skal den fedtbarberes til ukendelighed.

LÆS ARTIKEL

En almindelig skæreost indeholder ca. 26 g fedt per 100 g.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.