Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: GRARUP JAN
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Slagterier: Kødklister kan bruges til sundere mad

Kødklister kan erstatte det usunde klister, slagterne allerede bruger i dag.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan lyder budskabet fra den danske slagterigigant Danish Crown. Det går stik imod den massivt dårlige omtale, enzymet thrombin, der er kødklisterets rigtige navn, har fået de seneste dage.

»Debatten om thrombin har mildt sagt være unuanceret og har ikke været bundet i faglighed. Man har fået indtryk af, at det handler om at sætte billigt restkød sammen, så det ligner dyre bøffer. Men det har jeg svært ved at forestille mig«, siger kommunikationsdirektør hos Danish Crown Anne Villemoes.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden