Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lærke Posselt
Foto: Lærke Posselt

ketchupeffekt. Jacob Damgaard fra Videnscenter for Fødevarer og Sundhed klemmer af alle kræfter for at få så meget ketchup som muligt ud af Heinz-flasken. Bagefter vejede han sig til, at der trods anstrengelserne var 51 gram ketchup tilbage i flaskensvarende til 6 procent af indholdet.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Emballagen stjæler indholdet

Når vi ikke kan klemme mere mayonnaise ud, er der stadig 20 procent tilbage.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Emballagen bør klart forbedres, mener Forbruger-rådet, men industrien tvivler på, at vi vil betale for det.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden