Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Joachim Adrian
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gennemført bøfrestaurant åbner i Skovriderkroen

Steakrestauranten MASH rykker ind i den trelængede gård på Strandvejen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I begyndelsen af januar kunne iBYEN.dk fortælle, at »nu kommer der mere bøf til folket«.

Bag de ord gemte sig nyheden om, at folkene bag steakrestauranten MASH i Bredgade ville åbne flere fililaler, både i København og i Århus.

I dag blev det så meldt ud, at den første filial af det populære spisested kommer til at ligge i Skovriderkroen.

LÆS ARTIKEL

Tumult på Strandvejen
Den store trelængede gård i Klampenborg er ellers lige gået gennem en tumultagtig periode sidste efterår.

Det skete, da selskabet bag det nordsjællandske madtempel, der har plads til i alt 2.000 spisende gæster, gik konkurs.

Siden bukkede også den italienske restaurant Bottega under og måtte sætte en stopper for deres Strandvejs-eventyr.

LÆS ARTIKEL

Samme bøfopskrift
Men nu kommer der altså nye boller på suppen i Skovriderkroen, hvor også den spanske gourmetrestaurant Es holder til.

Snart rykker holdet bag MASH, Jesper Boelskifte, Francis Cardenau, Erik Gemal, Rasmus Oubæk, Peter Trauboth og Mikkel Glahn, ind i lokalerne overfor Charlottenlund Badeanstalt.

»Den nye MASH kommer til at fungere efter samme opskrift som vores første restaurant i Bredgade. Det vil sige udsøgt kødkvalitet, topdesignet indretning og interiør samt medejere, der brænder for sagen og derfor er på gulvet i køkkenet og blandt bordene hver eneste aften«, siger Mikkel Glahn fra MASH.

LÆS PORTRÆT

Kød i flere varianter

På den nye MASH i Skovriderkroen kan gæsterne både få en bøf til 200 kroner, en lady style bøf på 200 gram og en porter house bøf på hele 1,3 kilo.

Kødet kommer i flere udskæringer og både som amerikansk kød fra Nebraska og dansk dry age kød, samt verdens mest eksklusive kød fra den japanske kvægrace Wagyu.

»Vores kød er den bedste kvalitet. Og det er det, vi slår os an på, uanset hvor vi åbner op. Vores erfaring med at drive restauranter i København har vist, at kunderne efterspørger en god bøf – uden den nødvendigvis er pakket ind i koncepter og højkulinarisk garniture«, siger køkkenchef på MASH, Rasmus Oubæk.

LÆS ANMELDELSE

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

  • Du lytter til Politiken

    Vi holder sommerferie men...
    Vi holder sommerferie men...

    Henter…
  • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

    Du lytter til Politiken

    Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
    Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

    Henter…

    Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

  • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

    Du lytter til Politiken

    Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
    Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

    Henter…

    Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden